Hírek

Évadnyitó 2018/2019

Kettős jubileumot ünnepel új évadában a Szegedi Szimfonikus Zenekar, amely több bérletsorozattal, gyermekprogramokkal várja a közönséget, valamint közreműködnek a Szegedi Nemzeti Színház zenés produkcióiban is - közölte Gyüdi Sándor igazgató hétfőn a Tisza-parti városban.
A webradio.hu teljes cikke itt olvasható.

Klasszikus harmónia jelmondattal hirdette meg a Szegedi Szimfonikus Zenekar új évadát, amely során két jubileumot is ünnepelnek, méghozzá régi-új igazgatóval, nyártól ugyanis ismét Gyüdi Sándor karmester vezeti az együttest.
A delmagyar.hu teljes cikke itt olvasható.

Jubileumokra készül, és változatos évadot kezd a Szegedi Szimfonikus Zenekar, amely több bérletsorozattal és a színház zenés előadásain is várja a közönséget – közölte Gyüdi Sándor igazgató hétfőn.
A szeged.hu teljes cikke itt olvasható.

A most kezdődő évadában kettős jubileumot ünnepel a Szegedi Szimfonikus Zenekar. Az együttes több bérletsorozattal, gyermekprogrammal várja a közönséget, valamint közreműködik a Szegedi Nemzeti Színház zenés produkcióiban is – közölte Gyüdi Sándor igazgató tegnap a távirati iroda jelentése szerint.
A magyarhirlap.hu teljes cikke itt olvasható.

Kettős jubileumot ünnepel új évadában a Szegedi Szimfonikus Zenekar, amely több bérletsorozattal, gyermekprogramokkal várja a közönséget, valamint közreműködnek a Szegedi Nemzeti Színház zenés produkcióiban is – közölte Gyüdi Sándor igazgató hétfőn a Tisza-parti városban.
A magyaridok.hu teljes cikke itt olvasható.

Jubileumok várnak az új évadban a szegedi szimfonikusokra - Szegedi Hírek