Hírek

Évadnyitó 2017-2018 köszöntő

Kedves Zenekedvelő Barátaink!

A Szegedi Szimfonikus Zenekar a ma délelőtt megtartott évadnyitó társulati üléssel elkezdte a 2017/2018-as hangversenyévad művészi munkáját. Igazgatóként utoljára álltam évadnyitó köszöntővel a zenekar elé, de megbízatásom utolsó évadjában is eltökélt szándékom, hogy Önöknek - akik szeretik együttesünket, kitartanak mellettünk jóban-rosszban, változások viharában is -, egy tartalmas és élvezhető műsortervet kínáljak az előttünk álló hónapokra.

Szeptember 4-től átvehetik szép és igényes kivitelezésű műsorfüzetünket a filharmóniai irodában.

A műsorfüzetet lapozgatva, a koncertek műsorait nézegetve arra gondoltam, vajon mindenki biztosította már korábbi helyét a 2017/2018-as évad Fricsay- és Vaszy-bérletes hangversenyeire? Ha még nem, 2017. szeptember 8-ig megteheti a Filharmónia Klauzál téri irodájában! A torlódás elkerülése végett nem lenne jó tovább halogatni! Óriási az érdeklődés, ezért - ahogy korábbi szórólapunkon is jeleztük - a Filharmónia csak szeptember 8-ig tartja fenn bérletes vendégeink számára a korábban megszokott, megkedvelt helyet a Színházban. Aki fenti határidőig nem váltja meg korábbi helyét, az sajnos elveszíti a lehetőséget, hogy ugyanoda ülhessen, ahol előzőleg élvezte hangversenyeinket, hiszen szeptember 9-től új bérlője lehet az adott helynek.

Ezzel a rövid kis emlékeztetővel szeretném felhívni a figyelmüket a szeptember 8-i határidőre, hiszen a bérletváltás eme szegmense változás a korábbi rendszerhez képest.

Remélem, most majd sokan kapnak magukra kalapot-kabátot és sétálnak be a Filharmónia Klauzál téri irodájába, hogy szeptember 8-ig megújítsák bérletüket és az októbertől induló Vaszy- és Fricsay-bérletes hangversenyeinket ismét a jól bevált, megszokott helyeikről élvezhessék.

Tartalmas zenei esteket kívánok Önöknek, és minden kedves érdeklődőt szeretettel várok koncertjeinkre!

Lukácsházi Győző
igazgató
Szegedi Szimfonikus Zenekar