Hírek

AJÁNDÉKKONCERT 2024 - TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Barátaink!

Zenekarunk a június 24-i Ajándékkoncertre csak a zenekari bérlettel (Fricsay, Vaszy, Csoki- és Vasárnapi Matiné) rendelkezőknek igyekszik - a készlet erejéig - jegyet biztosítani, 1 db jegy/bérlet! Regisztrálni, előre igényelni nem szükséges!

Bérleteseinket kérjük, hogy június 17. (hétfő) és június 20. (csütörtök) közötti időszakban legyenek kedvesek befáradni a Korzó Zeneházba és átvenni jegyüket, mert a kimaradó, át nem vett jegyeket június 21-én, pénteken kiosztjuk a várólistán lévőknek!

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a megadott dátum (június 17.) előtt NE keressenek bennünket ez ügyben, mert úgy szóban, mint írásban, honlapunkon, facebook-oldalunkon minden információt megadunk és a jegyeket semmiképpen sem kezdjük hamarabb kiadni!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az alábbi módokon lehet még jegyhez jutni:

1. A Szegedi Szabadtéri Játékok június 21-én 10 órától osztja a jegyeket a Fesztivál Jegyirodában (REÖK), a készlet erejéig.

2. A szeged.hu internetes oldalon részt lehet venni nyereményjátékon; egy kérdésre kell helyesen válaszolni; 50 db páros belépőt sorsolnak ki azok között, akik beküldik a helyes választ: szeged.hu/ajandekkoncert

Megértésüket köszönjük s várjuk szeretettel Önöket koncertjeinkre!