Hírek

AJÁNDÉKKONCERT 2022

A SZEGEDI SZIMFONIKUS ZENEKAR TÁJÉKOZTATÓJA

Az előző évek hagyományát követve idén is szeretnénk a Vaszy-, Fricsay-, Délelőtti Hangversenyek- és Csokimatiné-bérletek tulajdonosait a Dóm téri Ajándékkoncertre érvényes helyre szóló, ingyenes belépővel megajándékozni!

Az AJÁNDÉKKONCERT július 13-án szerdán 21 órakor lesz a Dóm-téren.

Műsor:
WEBER: OBERON – NYITÁNY
BEETHOVEN: V. („SORS”) SZIMFÓNIA
VERDI: BALETTZENE A MACBETH C. OPERÁBÓL
BIZET: CARMEN-SZVIT

Vezényel a július 16-án 85. életévét töltő PÁL TAMÁS.

Belépőket előzetes regisztráció alapján tudunk biztosítani, a készlet erejéig!

REGISZTRÁLNI kizárólag e-mailen lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, név, bérlettípus és darabszám megjelölésével. Bérletenként 1 db helyre szóló belépőt tudunk biztosítani és minden jelentkezésre visszajelzést küldünk!

Az előzetes regisztráció alapján a belépőket KIZÁRÓLAG JÚLIUS 11-12-én hétfő-kedden lehet ÁTVENNI a KORZÓ ZENEHÁZBAN (Széchenyi tér 9., bejárat a Feketesas u. felől), reggel 8 és délután 16 óra között!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy szabadságolás miatt se a személyesen, se a telefonon befutó igényeket nem tudjuk fogadni! Kérjük továbbá, hogy július 11. előtt ne keressék - az előzetes regisztráció alapján igényelt - jegyeiket, és azt követően is csak a Korzó Zeneházban fogják tudni átvenni azokat (nem a REÖK-ben, nem a színházi jegyirodában és nem a Filharmónia szegedi irodájában!).

A JÖVŐ ÉVADRA SZÓLÓ KONCERTBÉRLETEK programját július folyamán hirdetjük meg. A bérletek megújítására, új bérletek váltására szeptemberben lesz lehetőség.

Várjuk a Kedves Közönségünket az Ajándékkoncerten és az új évad hangversenyein.
Szegedi Szimfonikus Zenekar