Hírek

Ajándékkoncert

Kedves Közönségünk, Hölgyeim és Uraim!

A járványveszély miatti korlátozások enyhítése lehetővé teszi, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok keretében, a Dóm tér adta csodálatos környezetben 2021. június 24-én csütörtökön 21 órai kezdettel a Szegedi Szimfonikus Zenekar megrendezhesse hagyományos Ajándékkoncertjét:

Műsor:
Glinka: Ruszlán és Ludmilla – nyitány
Csajkovszkij: Rómeó és Júlia – nyitányfantázia
Muszorgszkij–Ravel: Egy kiállítás képei
vezényel:
Pál Tamás, Gyüdi Sándor

Az Ajándékkoncertre ingyenes a belépés, de csak helyre szóló jeggyel lehet bejutni ÉS A HANGVERSENY 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, 18 ÉVEN ALULIAKNAK FELNŐTT KÍSÉRETÉBEN LÁTOGATHATÓ!

A Szimfonikus Zenekarnál lévő jegymennyiséget elsősorban a zenekari bérlettel rendelkezőknek szeretnénk felajánlani. Kérjük, hogy Bérleteseink (Vaszy-, Fricsay-, Csokimatiné-, Délelőtti hangversenyek  és Tisza-bérlet) közül az érdeklők – akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal – igényüket írásban jelezzék E-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Az igényeket a készlet erejéig, a jelentkezés sorrendjében tudjuk teljesíteni. Visszajelzést küldünk a sikeres regisztrációról!  

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JÚNIUS 15. KEDD éjfél! (A jelentkezési határidőn túl érkező kéréseket nem áll módunkban figyelembe venni.)

A június 15-ig beérkező igények szerint. A JEGYEKET JÚNIUS 17-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN ÉS 18-ÁN PÉNTEKEN LEHET ÁTVENNI A KORZÓ ZENEHÁZ TITKÁRSÁGÁN 8 és 16 óra között! Azon partnereinket is ezen a két napon várjuk, akik eddig telefonon, e-mailen, facebook-üzenetben vagy személyesen jelentkeztek és rögzítettük jelentkezésüket!


Az érdeklődőket szeretettel várja a

Szegedi Szimfonikus Zenekar